skip to Main Content

Jouko Vilmunen (puheenjohtaja)

Jouko Vilmunen on taloustieteen professori Turun yliopistossa. Aikaisemmin hän on toiminut tutkimuspäällikkönä Suomen Pankissa. Vilmusen tutkimusalueena ovat makrotaloudelliset kysymykset ja rahoitusmarkkinat.

jouko.vilmunen@utu.fi

Hilde Bjørnland

Hilde Bjørnland on BI Norwegian Business Schoolin taloustieteen professori ja provosti ja myös toimii Norjan keskuspankin tieteellinen neuvonantaja. Bjørnland on toiminut Finanspolitiska rådetin jäsenenä vuosina 2014-2017. Hän on kiinnostunut erityisesti energia-, ilmasto-, finanssi- ja rahapolitiikan kysymyksistä.

hilde.c.bjornland@bi.no

>>kotisivu

Seija Ilmakunnas

Seija Ilmakunnas on työelämäprofessori Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hän on aiemmin työskennellyt Palkansaajien tutkimuslaitoksen ja VATTin johtajana. Ilmakunnaksen tutkimusalueina ovat talouspolitiikka, työmarkkinat ja yritystuet.

seija.k.ilmakunnas@jyu.fi

>>homepage

Johanna Niemi

Johanna Niemi on Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan dekaani. Hän on aikaisemmin toiminut oikeustieteen professorina Turun ja Uumajan yliopistoissa. Hänen tutkimusaloihinsa kuuluu muun muassa ylivelkaantumisen tutkimus.

johanna.niemi@helsinki.fi

Jukka Pirttilä

Jukka Pirttilä on Helsingin yliopiston julkistalouden professori. Aikaisemmin hän on toiminut professorina Tampereeen yliopistossa ja Talouspolitiikan arviointineuvoston jäsenenä vuosina 2016-2017. Pirttilä on erikoistunut julkistaloustieteen ja kehitystaloustieteen kysymyksiin.

jukka.pirttila@helsinki.fi

>>kotisivu

Aiemmat neuvoston jäsenet löytyvät täältä.

Neuvoston sihteeristö

Anni Huhtala, pääsihteeri
anni.huhtala@vatt.fi
+358 29 551 9414

Henri Keränen, tutkija
henri.keranen@vatt.fi
+358 50 435 8861

Back To Top